KIIFYS - Kiimingin Fysioterapia Oy


 Mari ja Paavo Halkola Vuoden Yrittäjä 2013 palkittuina.

Liikuntasetelit

ePASSI- ja SMARTUM -liikunta- ja hyvinvointisetelit

 

 

Yritys

KIIFYS OY on perustettu v.1990 ja palkittu Vuoden Yrittäjä 2013 palkinnolla. Palvelemme vastaanotolla Kiimingin, Jäälin ja Pudasjärven hoitolaitoksissa, kotikäynteinä Oulunseudun ja Oulunkaaren alueella kuntoutujien kotona, hoitokodeissa ja erityislaitoksissa sekä yrityskäynteinä. Allasterapiaa toteutamme ensisijaisesti Haukiputaalla Jatulissa, Oulussa Raksilassa ja Pudasjärvellä Puikkarissa. Toteutamme myös veteraanikuntoutusta.

KIIFYS OY:n jokaisella laitoksella on voimassaoleva sopimus Kelan vaikeavammaisten lääkinnällisen kuntoutuksen avoterapioiden  (yksilöfysioterapia, lymfaterapia ja allasterapia) toteuttamiseen; Pudasjärvellä  (Kelan Lapin vakuutuspiiri), Kiimingissä ja Jäälissä (Oulun vakuutuspiiri). Kelan järjestämän vaikeavammaisten lääkinnällisen kuntoutuksen myöntämisedellytykset muuttuivat 1.1.2016 alkaen ja samalla nimi muuttui vaativaksi lääkinnälliseksi kuntoutukseksi ja kuntoutuksen sisältö uudistui.

Toimimme yhteistyössä sairaaloiden, kuntoutuslaitosten, terveyskeskusten ja alueella toimivien yksityisten lääkärikeskusten ja erikoisterapeuttien kanssa. Annamme yrityksille ja järjestöille laatu- ja liiketoiminnan kehittämiskoulutusta,  konsultointia sekä auditointeja valtakunnallisesti.  Laadunhallintajärjestelmämme on yhteensopiva sekä ISO 9001:2015 -standardin että Kelan vaikeavammaisten lääkinnällisen kuntoutuksen standardin kanssa.

Tervetuloa nauttimaan
AKTIIVISEN TERVEYDEN fysioterapiapalveluista!

Olemme SAVUTON TYÖYHTEISÖ

Savuton Suomi

          The McKenzie      

      


                      

KIIFYS Oy   |   Tuohimaantie 12, KIIMINKI   |   Kumputie 35.as.6, JÄÄLI   |   Varsitie 10 as.5, PUDASJÄRVI   |   Puh 010 3878150   |   info@kiifys.fi
Imago+ Oy