KIIFYS - Kiimingin Fysioterapia Oy


 

                               Ajankohtaista

toivottaa KIIFYSIN tontut

 


Haemme KIIFYS OY:n Kiimingin laitokseen terapia-assistenttia työkokeiluun / -harjoitteluun avustamaan fysioterapeutteja vastaanotolla, kotikäynneillä sekä allasterapioissa. Lisäksi muuta vastaanottoon liittyvää toimistotyötä mm. asiakaspalvelu- ja ajanvaraustehtäviä.
 
Yhteydenotot tj. Mari Halkolalle mieluiten sähköpostitse mari.halkola [at] kiifys.fi

Lääketieteen tohtori LT TtM Jani Takatalon vastaanotot Kiimingin ja Pudasjärven laitoksissa.    
Jalkaterapeutti Kirsi Hamarin palvelut Pudasjärven laitoksessa.

Diplomi kynsiteknikko Sari Mukkala perhevapaalla 1.8.2016 alkaen.

KIIFYS OY Pudasjärven laitoksella (Kelan Lapin vakuutuspiiri), Kiimingin ja Jäälin laitoksilla (Oulun vakuutuspiiri) on kullakin voimassaoleva sopimus Kelan vaativan  lääkinnällisen kuntoutuksen avoterapioiden  (yksilöfysioterapia, lymfaterapia ja allasterapia) toteuttamiseen. Kelan järjestämän vaikeavammaisten lääkinnällisen kuntoutuksen myöntämisedellytykset muuttuvat 1.1.2016 alkaen. Kuntoutuksen nimi muuttui vaativaksi lääkinnälliseksi kuntoutukseksi. Samalla myös kuntoutuksen sisältö uudistui. Lue lisää http://www.kela.fi/-/vaikeavammaisten-laakinnallinen-kuntoutus-uudistuu-vuonna-2016


 


 


 

                Green Care Koitelinkoskella

         Green Care Koitelinkoskella toukokuussa 2015


Laatukoulutusta ja liiketoiminnan konsultointia fysio-, toiminta-, puhe- ja musiikkiterapeuteille sekä muille sote-ammattilaisille. Ks. FYSI:n koulutuskalenteri.

Kysy lisätietoja alkavista koulutuksista: Mari Halkola p. 0400 681 433


"Tunne pulssisi" sekä "Tunne arvosi" muistuttavat terveellisten elintapojen merkityksestä ja perusterveyden määrityksestä mm. verenpainemittauksella. Jokaisen on hyvä tietää oma pulssinsa ja verenpaineensa.

Ihanteellinen verenpaine on alle 120/80 mmHg ja normaalina pidetään vielä arvoja alle 130/85 mmHg. Verenpaine on kohonnut kun arvot ylittävät 140/90 mmHg.

Tule mittauttamaan oma verenpaineesi! Voit mittauttaa meillä myös verensokerisi ja kehonkoostumuksesi!

 

 

KIIFYS Oy   |   Tuohimaantie 12, KIIMINKI   |   Kumputie 35.as.6, JÄÄLI   |   Varsitie 10 as.5, PUDASJÄRVI   |   Puh 010 3878150   |   info@kiifys.fi
Imago+ Oy